onsdag 11. november 2009

Bli med på Familiesang!

Småbarnsforeldre opplever hverdagen som hektisk. Flere rapporterer om stress, mas, hylende barn som ikke vil gå til barnehagen og arbeidsgivere som står med stoppeklokken og forventer at du skal komme klokken 08.00 presis! Dette er kanskje litt satt på spissen, men noen dager er jo slik.

Da kan Familiesang være et positivt tiltak for nettopp din familie. Gå sammen 5-6 familier og lag en slik gruppe. Dere møtes hjemme hos hverandre en gang i uken. Den som har Familiesang hjemme hos seg lager middag. En annen tar på seg ansvaret å lede sangstunden.

Alt dere trenger er Sing Sang kort, rytmeinstrumenter, dyrefigurer, dukker, kosedyr og ellers hva som måtte falle dere inn. Dere kan velge å følge årstider, høytider og tradisjoner og knytte Familiesangen til slike begivenheter. Dette er en fin måte for barn og voksne til å ha en koselig stund sammen og det krever hverken mye tid eller penger. Du trenger heller ikke være pedagog for å lede Familiesangen. Det eneste du trenger er litt kreativitet og lysten til å prøve noe nytt!

2 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails