torsdag 12. november 2009

En annerledes julekalender


Julen nærmer seg med stormskritt. Snart er den like rundt hjørnet. Det er en tid for sang, glede og hyggelig samvær med familien. Julen blir hva man gjør den til. Ta deg tid til å nyte julen. Du trenger ikke stresse. Ikke prøv å skape den mest fantastiske julen noensinne. Sørg for at du tenker med hjertet når du kjøper julegaver og at dette sikkert er godt nok.


Veronica Zimmer, en av gründerne i Sing Sang, laget et år en annerledes julekalender for sin datter. Den har vart i flere år. Den består rett og slett av sangkort. I år har Sing Sang gleden av å presentere sitt aller nyeste produkt. "Sing Sang - sanger og aktiviteter som hører julen til." Kortene er illustrert av Gry Solberg og de er aldeles nydelige! Pakk inn kortene med gavepapir og heng dem på en snor med klesklyper. Enklere blir det ikke - du gjør det på en kveld. Kortene består av julesanger og juleaktiviteter. Hvis du planlegger godt, kan du lage en pakke for pepperkakebaking en av dagene. Det vil være en hyggelig overraskelse for barna.


 
Det barn først og fremst trenger er tid og hygge. De får gaver i bøtter og spann på julaften. Ved hjelp av denne julekalenderen kan du også få en oppdatering på velkjente julesanger som du kanskje hadde glemt fra din egen barndom? Det er nettopp dette som er så fint med Sing Sang - kortene er også til glede for voksne.

2 kommentarer:

  1. Fantastisk idè til kalenderen. Jeg er så enig med at det ikke skal overdrysses med gaver hele adventstiden. Det er på julaften at gavene skal komme. Jeg har slitt med å finne gode ideer til en adventskalender som er noe annet, og som heller gir gode opplevelser og stunder enn masse, ofte utnyttige småting! Flott!

    SvarSlett
  2. Takk for det, Eirin. Kortene er virkelig fine :-)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails