fredag 9. april 2010

Aktiviteterforbarn.no og Kul-tur


 Jeg ønsker å benytte anledeningen til å presentere et samarbeid mellom barnebokforlaget Childrens House og nettsiden www.aktiviteterforbarn.no. Siden begge prosjektene bokstavelig talt startet ved kjøkkenbenken, og at vi begge er opptatt av at barn skal få en kreativ barndom, tenkte vi at et samarbeid ville være noe positivt. Her ville det være mye å hente.

Kul-turkortene kan kjøpes via nettsiden www.aktiviteterforbarn.no. Det vil med jevne mellomrom publiseres artikler som handler om disse spennende kortene. Kortserien inneholder morsomme uteaktiviteter for barn og voksne. Å fiske med en gammel brusflaske, lage vev av blomster, flaskeløype i snøen og hinderløype på sykkelen. Disse og mange andre morsomme aktiviteter finner du på kortene.

Illustrasjonene er av søte små troll og kan også brukes som en lek i seg selv. Som vanlig er det bare fantasien som setter grenser med disse flotte kortene. Jeg kan personlig gå god for dem - de er en slager blant mine barn.


Vi arrangerer konkurranse på www.aktiviteterforbarn.no og jeg kan avsløre at også en mammabloggerkonkurranse er på vei. Følg med - kanskje blir du en av de heldige vinnerne?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails