torsdag 11. november 2010

Søndag er det farsdag!

Og farsdager må selvsagt feires! Det finnes så mye koselig man kan gjøre denne dagen. Lage en god frokost, en kake som det står "verdens beste pappa" på og kanskje en liten presang?

Gi SHUFFLEbook i farsdagsgave! Glem tradisjonelle gaver som slips, mansjettknapper og drill. SHUFFLEbook har mye mer å by på.


Kul-tur får pappaene ut i vakker natur for å gjøre morsomme ting med barna. Aktivitetene varierer fra å binde en blomsterkrans, lage sevjesaft, sykkelløype, flaskeløype om vinteren og mye mer. En slager blant dagens småbarnsforeldre!


Sanger og aktiviteter som hører julen til er en gave som formidler tradisjon, kultur og familiekos. Kortene har vakre illustrasjoner med kjente og kjære julesanger vi aldri blir lei av. Jul ligger jo like rundt hjørnet. Kanskje pappaen kan lage en annerledes julekalender?

Ellers kan du gå inn på Favas hjemmesider og velge en SHUFFLEbook etter deres smak.


Pappamagasinet Far og Barn er ikke et rosa mammablad, nei. Her kan du både lese om pappapastorer, pappaer som er soldater i Afghanistan, som sykler land og strand rundt omkring og som synes det er kjempegøy å være pappa!  I tillegg finner du også råd og tips om samliv, barneoppdragelse og farsrollen. Bestill et årsabonnement og gi far en velfortjent pust i bakken 4 ganger i året.

Ellers er det en blogger, som visstnok heter Trine, og som lager kaker som gir de fleste av oss prestasjonsangst. Ønsker du å lage en kake utenom det vanlige på farsdagen kan bloggen Sweets2share gi mange gode tips!

Ha en fin dag på søndag!

1 kommentar:

  1. :) hei !! håper virkelig ikke jeg gir prestasjonsangst !! håper det heller er til inspirasjon da :)
    Tusen takk for hyggelig omtale og du har virkelig en kreativ blogg. Singsang kortene kjøpte jeg til mine barnebarn, og de er utrolig fine, de henter sanger ut av glemmeboken og gir glede !!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails