mandag 30. august 2010

Gudindeskolen

Vi lever i en verden der vi fokuserer på det maskuline - det hurtige, det kommersielle, det raske og et fokus på resultater. Det er masse positivt med dette. Det maskuline tempoet har ført til en utvikling, f.eks. innenfor teknologi, men noe er også gått tapt på veien. Kvinner opplever å leve i en tilværelse der de må ofre seg selv og mange av verdiene de står for. De må i større grad bli like mennene for å lykkes i livet.

Kirsten Stedevand har skapt gudindeskolen fordi hun mener at verden trenger mer feminine verdier. Hun ønsker å samle kvinnefellesskap for at kvinner skal lære å få kontakt med sin feminitet, slik at vi kan tilføre samfunnet flere feminine verdier. Hun mener at flere kvinner bør ha mer kontakt med sitt hjerte og på den måten skape resultater. Hun kaller det "vår indre karriere." Det handler om å ha kontakt med sine ressurser, sin visdom og kreativitet.

Vi har ressurser i oss til å skape noe. Nå arrangerer Stedevand et gratis webkurs.

Kirsten Stedevand har vært en viktig inspirator for meg. En norsk kvinne som sier mye av det samme er coachen Ellen Vahr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails